Ervaringen van cliënten

Therapie Den Haag


Psycholoog Den Haag – Lies

5 / 5 sterren –
“Lies heeft bewerkstelligd dat wij na een paar sessies elkaar weer redelijk begrepen en weer positiever naar elkaar konden kijken.

We hebben net de laatste sessie gehad en kunnen alleen maar vol lof zijn over wat ons dit gebracht heeft.”Psycholoog Den Haag – Lies

5 / 5 sterren –
“Lies heeft ons weer laten kiezen voor elkaar en het samen weer leuk te hebben!

Onze relatie stond centraal, ze heeft ons ruimte gegeven daar zijn we heel blij mee. Er is nu meer betrokkenheid bij elkaar en meer respect.

We hebben er hard voor moeten werken maar we zijn zo blij dat het gelukt is!”
NIP psycholoog Den Haag


Psycholoog Den Haag – Cristina

4.5 / 5 sterren –
“Toen ik bij Cristina terecht kwam, was ik niet in staat om veel te doen. Ik voelde me continu opgejaagd, kon niet slapen en wilde geen contact meer hebben met andere mensen: alles was te veel!

Op een warme manier heeft Cristina me geholpen om alles weer op een rijtje te zetten. Ik heb geleerd dat ik “nee” kon zeggen en dat ik “lief” voor mezelf kon zijn.
Ik heb begrepen waarom ik altijd zo heb gedaan en ben nu in staat om anders te denken en te handelen.”Psycholoog Den Haag – Cristina

5 / 5 sterren –
“Ik zocht hulp om traumatische gebeurtenissen in mijn verleden te verwerken. Ik wist dat ik EMDR nodig had, maar de wachtlijst was veel te lang voor mij, ook omdat ik terug naar Frankrijk moest verhuizen.

Bij Cristina kon ik snel terecht. Bij haar heb ik me veilig gevoeld en heb de stap gemaakt om nare herinneringen te verwerken. Ik heb geen last meer van nachtmerries en ik voel me sterker. Ik kan weer de wereld aan.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Den Haag - Home

Psycholoog Den Haag

Bij Psycholoog Den Haag kun je terecht voor individuele therapie en relatietherapie. Je bent welkom.

Psycholoog Den Haag >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Zie je dingen in je relatie die je misschien liever niet wilt zien? Bij de ander, maar ook bij jezelf. En wat doe je daar dan mee?

Relatietherapie >>