Ervaringen van cliënten

Therapeut Den Haag


Psycholoog Den Haag – Hester

5 / 5 sterren –
“Ik ben begonnen met therapie bij Hester omdat ik er tegenaan liep dat ik mijn emoties niet goed kon uiten, voornamelijk boosheid. Ik vond het vooral lastig om anderen in mijn omgeving hiermee te belasten, waardoor ik mijn gevoelens vaak opkropte en opeens emotionele uitbarstingen kon krijgen.

Via de psychomotore therapie (in verschillende vormen) heb ik geleerd spanning bij mezelf te herkennen en deze meer richting te geven. Tevens heb ik een groot deel van mijn onverwerkte emoties/situaties kunnen verwerken door het doen van oefeningen, het plaatsen van mezelf in die situaties van vroeger en hier een nieuwe draai aan geven.

Door het ondergaan van deze vorm van therapie ben ik opener naar mensen in mijn omgeving en kan ik nu beter mijn grenzen bij anderen aangeven in verschillende situaties.

Daarnaast heb ik handvatten gekregen voor het omgaan met machteloosheid in situaties, met simpele technieken kan ik dit nu doorbreken en heb ik meer controle over mijn gevoelens, emoties en dus over situaties. Hierdoor voel ik me minder gespannen bij dagelijkse bezigheden, heb ik meer rust in mijn leven en kan ik dus ook meer genieten van mijn leven!

Vanuit deze ervaring kan ik het dus iedereen aanraden. :)”Psycholoog Den Haag – Hester

5 / 5 sterren –
“Movement therapy with Hester has really made such a difference in my life. Her sessions have given me so many tools to set my boundaries, understand my actions better and improve in some key areas in my life. Personally, expression through movement has been so much more effective than traditional therapy.”
Therapie Den Haag


Psycholoog Den Haag – Lies

5 / 5 sterren –
“Lies heeft bewerkstelligd dat wij na een paar sessies elkaar weer redelijk begrepen en weer positiever naar elkaar konden kijken.

We hebben net de laatste sessie gehad en kunnen alleen maar vol lof zijn over wat ons dit gebracht heeft.”Psycholoog Den Haag – Lies

5 / 5 sterren –
“Lies heeft ons weer laten kiezen voor elkaar en het samen weer leuk te hebben!

Onze relatie stond centraal, ze heeft ons ruimte gegeven daar zijn we heel blij mee. Er is nu meer betrokkenheid bij elkaar en meer respect.

We hebben er hard voor moeten werken maar we zijn zo blij dat het gelukt is!”
NIP psycholoog Den Haag


Psycholoog Den Haag – Cristina

4.5 / 5 sterren –
“Toen ik bij Cristina terecht kwam, was ik niet in staat om veel te doen. Ik voelde me continu opgejaagd, kon niet slapen en wilde geen contact meer hebben met andere mensen: alles was te veel!

Op een warme manier heeft Cristina me geholpen om alles weer op een rijtje te zetten. Ik heb geleerd dat ik “nee” kon zeggen en dat ik “lief” voor mezelf kon zijn.
Ik heb begrepen waarom ik altijd zo heb gedaan en ben nu in staat om anders te denken en te handelen.”Psycholoog Den Haag – Cristina

5 / 5 sterren –
“Ik zocht hulp om traumatische gebeurtenissen in mijn verleden te verwerken. Ik wist dat ik EMDR nodig had, maar de wachtlijst was veel te lang voor mij, ook omdat ik terug naar Frankrijk moest verhuizen.

Bij Cristina kon ik snel terecht. Bij haar heb ik me veilig gevoeld en heb de stap gemaakt om nare herinneringen te verwerken. Ik heb geen last meer van nachtmerries en ik voel me sterker. Ik kan weer de wereld aan.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Den Haag - Home

Psycholoog Den Haag

Bij Psycholoog Den Haag kun je terecht voor individuele therapie en relatietherapie. Je bent welkom.

Psycholoog Den Haag >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Zie je dingen in je relatie die je misschien liever niet wilt zien? Bij de ander, maar ook bij jezelf. En wat doe je daar dan mee?

Relatietherapie >>