Therapeuten Den Haag


Therapeut Den Haag
Hester
Sinds mijn afstuderen ben ik als psychomotorisch therapeut werkzaam bij verschillende GGZ instellingen. Ik heb ook 7 jaar bij psyQ psychotrauma in Den Haag gewerkt.

In 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Hier bied ik zowel relatietherapie als individuele bewegingsexpressie-therapie aan en organiseer ik samen met anderen trainingen en workshops.

Ik heb de tools om kritisch te kijken en de creativiteit om ontwikkelingsmogelijkheden te zien, processen op te starten en te begeleiden en te analyseren.

Ervaringen van cliënten: “Ik heb meer rust in mijn leven en kan ik dus ook meer genieten van mijn leven!”

Lees meer over Hester >>
Contact met Hester

Therapie Den Haag
Lies
Ik heb een praktijk voor relatietherapie, psychotherapie, seksuologie en cognitieve gedragstherapie, van ernstige relatieproblemen tot slechts een kleine relatiedip en individuele problematiek. Voor alle heteroseksuele, homoseksuele, lesbische en biseksuele relatieproblemen kun je bij mij terecht.

Na mijn opleiding psychologie heb ik mijn kennis uitgebreid met aanvullende specialistische studies (Relatietherapie, Psychotherapie, Seksuologie, N.L.P. en Cognitieve gedragstherapie).

Lees meer over Lies >>
Contact met Lies >>

NIP psycholoog Den Haag
Cristina
In mijn verleden heb ik lang in het buitenland gewoond, waaronder in Frankrijk, Italië, Libië, Argentinië en Monte Carlo. De verschillende ervaringen en culturen hebben me gevormd als individu en hebben me een breder perspectief gegeven op het leven en op de uitdagingen die iedereen in zijn leven aangaat. Ook heb ik geleerd het belang van culturele context.

Ik woon en werk in Nederland sinds 2000, en sinds 2004 werk ik in de gezondheidssector. Ik ben geregistreerd Psycholoog NIP en aangesloten bij de NFG.

Als psychologe werk ik op een eclectische manier: er worden verschillende technieken en/of methodieken gebruikt, waarbij altijd sprake is van individueel maatwerk. Ik gebruik Cognitive Gedragstherapie, Schema Therapie, Voice Dialogue technieken en EMDR als er sprake is van trauma.

Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels, Spaans en Italiaans en werk zowel met Nederlanders als met expats.

Lees meer over Cristina >>
Contact met Cristina
Meer over:

Psycholoog Den Haag - Home

Psycholoog Den Haag

Bij Psycholoog Den Haag kun je terecht voor individuele therapie en relatietherapie. Je bent welkom.

Psycholoog Den Haag >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Zie je dingen in je relatie die je misschien liever niet wilt zien? Bij de ander, maar ook bij jezelf. En wat doe je daar dan mee?

Relatietherapie >>