Psycholoog Cristina Baroncelli

NIP psycholoog Den Haag

Cristina

In mijn verleden heb ik lang in het buitenland gewoond, waaronder in Frankrijk, Italië, Libië, Argentinië en Monte Carlo. De verschillende ervaringen en culturen hebben me gevormd als individu en hebben me een breder perspectief gegeven op het leven en op de uitdagingen die iedereen in zijn leven aangaat. Ook heb ik geleerd het belang van culturele context.

Ik woon en werk in Nederland sinds 2000, en sinds 2004 werk ik in de gezondheidssector. Ik ben geregistreerd Psycholoog NIP en aangesloten bij de NFG en EMDR Centrum Nederland.

Therapie

Als psychologe werk ik op een eclectische manier: er worden verschillende technieken en/of methodieken gebruikt, waarbij altijd sprake is van individueel maatwerk. Ik gebruik Cognitive Gedragstherapie, Schema Therapie, Voice Dialogue technieken en EMDR als er sprake is van trauma.

Ik werk op een warme, professionele en vooral daadkrachtig manier. We gaan snel naar de kern van je probleem en je krijgt handvatten om naar een oplossing toe te werken. Therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Ook voor English speaking therapy en counselling.

Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels, Spaans en Italiaans en werk zowel met Nederlanders als met expats.

Mijn kwalificaties

– Post-master cursus Cognitive Gedragstherapie
– EMDR therapeut
– Master’s degree in Klinische Psychologie, Leiden Universiteit
– Bachelor’s degree in Psychologie, Leiden Universiteit
– Master’s degree in Moderne Talen en Literatuur, Tuscia University
– Bachelor’s degree in Moderne Talen en Literatuur, Tuscia University

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de Nederlands Federatie Gezondheidsdienst (NFG).

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Cristina Baroncelli

Contact met Cristina >>
Meer over:

Psycholoog Den Haag - Home

Psycholoog Den Haag

Bij Psycholoog Den Haag kun je terecht voor individuele therapie en relatietherapie. Je bent welkom.

Psycholoog Den Haag >>